Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Foto de família davant de l'Ajuntament.
Foto de família davant de l'Ajuntament.

23 alumnes d’una escola danesa visiten Castellar amb motiu d’un intercanvi cultural amb l’escola El Casal

Dilluns 5 de novembre de 2018

Un total de 23 nois i noies de 14 i 15 anys de l’escola danesa Måløvhøj Skole del municipi de Ballerup va arribar ahir a Castellar per passar-hi una setmana en el marc d’un intercanvi cultural amb alumnes de 3r d’ESO de l’Escola El Casal.

Aquest matí, els nois i noies han visitat l’Ajuntament de Castellar, on han estat rebuts pel 1r tinent d’alcalde, Joan Creus, en una de les activitats que realitzaran durant tota la setmana. Així, entre d’altres propostes, els alumnes danesos coneixeran alguns indrets de Barcelona, faran una visita al monestir de Montserrat, a banda de visitar els llocs més emblemàtics del a vila. A més, gaudiran del seu temps lliure i del cap de setmana amb les famílies dels alumnes d’El Casal.

De forma prèvia a la visita, els estudiants d’ambdós centres han mantingut contacte a distància per treballar un projecte que posa en comú receptes de cuina catalanes i daneses. Aquests dies, els alumnes podran seguir treballant junts aquesta proposta, a més de poder practicar l’anglès per poder-se comunicar entre ells.

L’intercanvi finalitzarà al maig de 2019 amb la visita dels estudiants castellarencs a Ballerup, una ciutat que compta amb prop de 40.000 habitants.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40