Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Foto de família amb els esportistes de TEB Vallès que han participat als Special Olympics 2018
Foto de família amb els esportistes de TEB Vallès que han participat als Special Olympics 2018

L’Ajuntament ofereix una recepció als 16 esportistes del TEB que van participar als Special Olympics 2018

Divendres 9 de novembre de 2018

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha ofert aquest matí una recepció institucional als 16 esportistes de TEB Vallès i els seus respectius entrenadors que van participar als Jocs Special Olympics 2018 a La Seu d’Urgell i Andorra la Vella, del 4 al 7 d’octubre. A l’acte, que ha estat presidit per l’alcalde, Ignasi Giménez i el Regidor de Salut i Serveis Socials, Joan Creus, també hi han assistit el secretari d’Special Olympics i vicepresident de la Federació ACELL, Joan Lluís Monteys i el Coordinador esportiu de TEB Vallès, Josep Lluís Valera.

TEB Vallès és una cooperativa sense ànim de lucre, amb 18 anys d’història, que ofereix a gairebé un centenar de persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca, llocs de feina, servei de vivendes especialitzades o com en aquest cas, clubs esportius.

Aquest any, els 16 integrants de TEB Vallès han participat en una desena d’esports representats en aquestes olimpíades, i han contribuït a guanyar per a la cooperativa un total de 13 medalles d’or, 15 medalles de plata i 7 de bronze. 

Josep Lluís Valera ha agraït a l’Ajuntament de Castellar del Vallès el reconeixement i suport a la cooperativa “en àmbits tan importants com són el treball, l’esport o el lleure”. Per altra banda, Joan Lluís Monteys ha volgut destacar que TEB Vallès és un referent molt important dins el conjunt dels 125 equips que han participat a les olimpíades.

Tal i com ha expressat l’alcalde, TEB “és una cooperativa en expansió que ha de seguir creixent, creant i evolucionant, amb un component social importantissim a través del qual s’expressen uns valors remarcables, en aquest cas dins de l’àmbit esportiu”.

L’acte ha finalitzat amb l’oferiment d’un obsequi per part de l’alcalde a tots els assistents, i amb el desig que “projectes com aquestes olimpíades segueixin endavant encara amb més força”. Tal i com ha assegurat un dels setze integrants de l’equip d’esportistes, “al final, l’esport no només es tracta de millorar i entrenar, sinó també de passar-s’ho bé”.

La recepció també ha comptat amb l’assistència del regidor d’ERC Ferran Rebollo, el coordinador esportiu de TEB Vallès, josep Lluís Valera, i diversos familiars dels esportistes.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40