Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Aspecte del carrer nou després de les obres que s'hi han dut a terme els darrers mesos.
Aspecte del carrer nou després de les obres que s'hi han dut a terme els darrers mesos.

Finalitzen les obres de reforma integral del carrer Nou

Divendres 30 de novembre de 2018

L’Ajuntament ha finalitzat aquesta setmana la remodelació integral del carrer Nou, una vegada s’han enllestit els treballs d’asfaltat. L’actuació, que es va iniciar el passat mes de maig, ha comprès una intervenció en un total de 900 metres quadrats d’aquesta via, en el tram situat entre els carrers de Sant Josep i de l’Escorxador.

Els treballs han seguit la línia d’altres remodelacions al nucli antic: la via és de plataforma única, com ja ho és el tram de carrer Nou ubicat entre la plaça del Mestre Gelonch i el carrer de Sant Josep, remodelat fa uns anys. També s’han renovat les xarxes de clavegueram, aigua potable i telecomunicacions, i en el transcurs dels propers dies s’actuarà a l’enllumenat públic, amb la instal·lació de tecnologia LED.

L’actuació ha anat a càrrec de Rogasa Construcciones y Contratas SAU i s’engloba en un paquet d’inversions més ampli que també inclou les obres d’urbanització de diversos carrers del nucli antic de Sant Feliu del Racó, per un valor total de 370.000 euros.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40