Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Els versos seleccionats s'inscriuran a 25 passos de vianants de Castellar del Vallès.
Els versos seleccionats s'inscriuran a 25 passos de vianants de Castellar del Vallès.

S’obre una convocatòria per seleccionar versos o frases que s’inscriuran a 25 passos de vianants de Castellar

Dimecres 19 de desembre de 2018

La ciutadania podrà presentar les seves propostes al web www.castellarvalles.cat/viladeversos del 21 de desembre al 31 de gener

L’Ajuntament de Castellar obrirà divendres, 21 de desembre, una convocatòria oberta a tota la ciutadania que té per objectiu recollir versos o frases d’autoria pròpia que optin a ser inscrits a 25 passos de vianants de la vila.

Les propostes s’hauran d’enviar a través del formulari web que s’habilitarà a l’adreça www.castellarvalles.cat/viladeversos, com a màxim el 31 de gener. Cal tenir en compte que els versos o frases que s’hi presentin hauran de tenir un màxim de 80 caràcters, incloent espais, i que podran ser escrits en qualsevol llengua. Si aquestes llengües són diferents al català o castellà, caldrà que l’autor inclogui una traducció fidel en un d’aquests idiomes.

D’entre totes les frases i versos rebuts, un comitè de selecció format per persones vinculades a l’àmbit de la cultura o la comunicació seleccionarà els 25 que s’estamparan als passos de vianants. El mateix comitè podrà seleccionar una llista addicional d’un màxim de 25 versos, que es podran estampar també si l’Ajuntament decideix ampliar-ne el nombre.

A més d’inscriure-les als passos de vianants, les propostes seleccionades es donaran a conèixer, esmentant-ne l’autoria, en un acte-exposició i mitjançant la seva publicació als mitjans municipals de comunicació.

La iniciativa “Castellar, vila de versos” dona continuïtat al projecte “Castellar, vila de llibres”, ja que es tracta d’una nova proposta per promoure l’interès per la literatura entre la ciutadania i per recordar el valor de l’escriptura i la lectura. En aquest sentit, la finalitat és incentivar, d’una banda, la creativitat literària i el foment de la lectura a l’espai públic i, d’altra banda, la participació de la ciutadania en la construcció del paisatge urbà.

Les bases completes de la convocatòria es podran consultar a partir de divendres a l’enllaç web www.castellarvalles.cat/viladeversos.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40