Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les dues motocicletes elèctriques, davant del Palau Tolrà.
Les dues motocicletes elèctriques, davant del Palau Tolrà.

La Policia Local estrena dues motocicletes elèctriques

Dimarts 5 de febrer de 2019

La Policia Local ha estrenat recentment dues motocicletes elèctriques que s’han incorporat a la seva flota. Es tracta de dues BMW Scooter de 35 kw (47CV) que tenen una autonomia de 160 km i que substitueixen les dues motocicletes que fins ara estaven en servei.

Així, actualment, la Policia Local disposa d’una flota de set vehicles: una furgoneta, un cotxe no logotipat, un vehicle tot terreny, dues motocicletes elèctriques i dos cotxes patrulla (un dels quals és un vehicle híbrid). Segons el regidor de Seguretat Ciutadana, José Leiva, l’adquisició d’aquestes dues motocicletes elèctriques “dona continuïtat a la línia de contractació de vehicles que fomenten la mobilitat sostenible, que es va iniciar l’any passat amb la compra d’un Toyota Prius híbrid”.

Cal recordar també que el parc de vehicles de l’Ajuntament compta amb una furgoneta i quatre bicis elèctriques que utilitzen habitualment els serveis tècnics municipals.

Val a dir que les noves motocicletes s’han adquirit mitjançant el procés de compra agregada que s’inclou en un acord marc de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM).

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40