Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les sol·licituds es poden presentar al Servei d'Atenció Ciutadana, situat a El Mirador.
Les sol·licituds es poden presentar al Servei d'Atenció Ciutadana, situat a El Mirador.

Les sol·licituds de prestacions per al pagament del lloguer per a l’any 2019 es poden presentar fins al 7 de juny

Dijous 25 d'abril de 2019

Enguany s’ha augmentat l’import màxim de la renda mensual de l’habitatge, que pot arribar fins als 750 euros

L’Oficina Local d’Habitatge tramitarà fins al divendres 7 de juny les sol·licituds de prestacions per a l’any 2019 que tenen la finalitat de facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social. Es tracta d’uns ajuts que atorga la Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, i que consisteixen en el pagament del 40% del lloguer, amb un límit màxim de 200 euros mensuals i 2.400 euros anuals per habitatge.

Poden accedir a aquesta convocatòria les persones titulars de contractes d’arrendament d’habitatge destinat a residència habitual i permanent, ubicats a Castellar del Vallès. Altres requisits bàsics per formalitzar la sol·licitud són tenir residència legal a Catalunya i que l’import de la renda mensual de l’habitatge no superi els 750 euros (900 euros en el cas de les famílies nombroses). En aquest sentit, les dades de què disposa l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) indiquen que el preu mitjà mensual dels contractes de lloguer a Castellar l’any passat era de 661,81 euros.

A més, també cal que els ingressos familiars no superin la Quantia del Límit d'Ingressos de la Unitat de Convivència. Aquest límit es calcula en funció dels membres de la unitat de convivència i les seves edats, i es determina en relació amb l'indicador de renda de suficiència de Catalunya (IRSC).

Les sol·licituds es poden presentar al Servei d’Atenció Ciutadana (El Mirador), dilluns i divendres de 8.30 a 14.30 hores i de dimarts a dijous de 8.30 a 19 hores. En cas de dubtes a l’hora de dur a terme la tramitació, podeu contactar amb l’Oficina Local d’Habitatge, trucant al telèfon 93 714 40 40.

Tota la documentació relacionada amb aquesta tramitació es pot trobar al web municipal: https://seu.castellarvalles.cat/33033/tramit/78/.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40