Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la primera edició del Tast d'Estiu, l'any 2018.
Imatge d'un moment de la primera edició del Tast d'Estiu, l'any 2018.

La segona edició del Tast d’Estiu de Castellar tindrà lloc els dies 5 i 6 de juliol a la plaça de Catalunya

Dijous 4 de juliol de 2019

Enguany hi participaran deu establiments gastronòmics i s’hi duran a terme cinc espectacles musicals: Balkan Paradise Orchestra, Guzel Chulman, Los Sobrinos, Sound de Secà i Castellar Swing Band

La plaça de Catalunya acollirà divendres i dissabte, 5 i 6 de juliol, la segona edició del Tast d’Estiu, una proposta de les Nits d’Estiu que es va estrenar l’any passat i que va comptar amb uns 3.000 assistents.

L’edició 2019 d’aquesta iniciativa que pretén fusionar la gastronomia amb la música, el lleure i els jocs d’aigua comptarà amb un total de deu establiments castellarencs que oferiran les seves propostes gastronòmiques als estands de degustació que obriran de 20 a 00 hores. En concret, hi seran la Carnisseria Casé, Prat Torras, la pizzeria La Volta, La Bona Teca, Mito Sushi Restaurant, Andreví Pastissers, El Racó de la Tapa, La Posidònia, Bruna Burger & Grill i La Xurre. Entre els productes que s’hi podran trobar hi haurà hamburgueses, carns diverses, fideuades, tapes o pizzes. Val a dir que, seguint el compromís de lluitar per l’eliminació dels productes de plàstics d’un sol ús, tant les begudes com bona part del menjar se serviran en materials biodegradables. A més, l’espai comptarà amb diferents contenidors per tal de recollir els residus de manera selectiva.

A més de la gastronomia, el Tast d’Estiu ha previst un total de cinc espectacles musicals. D’una banda, la Balkan Paradise Orchestra, integrada per deu dones instrumentistes de vent i percussió, serà l’encarregada d’inaugurar el Tast divendres 5 de juliol amb una proposta itinerant que engegarà a les 19.30 hores des de la plaça del Mercat i recorrerà els carrers de Sala Boadella, Santa Perpètua i Prat de la Riba fins a arribar a la plaça de Catalunya.

La resta d’espectacles tindran lloc íntegrament a la plaça de Catalunya. També divendres dia 5 s’hi ha programat l’actuació de Guzel Chulman, un grup de dansa tàrtara de Perm (Rússia) format per joves de 16 a 25 anys que mostraran composicions coreogràfiques tradicionals a les 21.30 hores. Més tard, a les 23 hores, serà el torn del grup de rumba catalana Los Sobrinos.

Les actuacions musicals de l’endemà, dissabte 6 de juliol, seran la del grup Sound de Secà, una banda de percussió de 17 intèrprets que provoquen un viatge emocional més enllà de la música, a través del ritme, el moviment, les melodies i la interacció amb el públic, i la de la Castellar Swing Band, que tancarà el Tast d’Estiu 2019 amb un concert de música swing de repertori variat. Les propostes tindran lloc a les 21 hores i a les 23 hores, respectivament.

Podeu consultar més informació sobre el Tast d’Estiu i la programació completa de les Nits d’Estiu a www.castellarvalles.cat/nitsdestiu.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40