Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Foto de família de la reunió entre l'Ajuntament i els promotors dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius 2019.
Foto de família de la reunió entre l'Ajuntament i els promotors dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius 2019.

L’Ajuntament es reuneix amb els promotors dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius 2019

Dijous 18 de juliol de 2019

El 1r tinent d’alcalde, Joan Creus, i la regidora de Responsabilitat Social, Carol Gómez, es van reunir ahir dimecres, 17 de juliol, amb representants dels quatre promotors de les propostes guanyadores del procés de pressupostos participatius 2019: l’Associació de Bombers Voluntaris de Castellar, el Grup Il·lusió, la castellarenca Isabel Comas i les associacions de veïns de Sant Feliu del Racó i El Racó.

Així, a la trobada es va fer un repàs de cadascun dels quatre projectes (tres localitzats al nucli urbà i una a Sant Feliu del Racó i el Racó) que 1.725 castellarencs i castellarenques van prioritzar en les seves votacions, el resultat de les quals es va donar a conèixer el 25 d’abril passat.

Pel que fa a les tres actuacions que es faran en l’àmbit del nucli urbà, la proposta dels Bombers Voluntaris consisteix en la instal·lació de càmeres tèrmiques i d’imatge de detecció i prevenció d’incendis. Els aparells permetran generar un avís a una central receptora en cas de variació de temperatura de la zona forestal que s’estigui vigilant.

En segon lloc, la proposta del Grup Il·lusió du per títol “El Nadal t’il·lumina”, i consisteix a posar més il·luminació nadalenca a diverses vies del centre urbà de la vila, concretament als carrers Major, de General Boadella, del Centre, de Colom, de Torras, de Montcada, de Sala Boadella, de l’Hospital (zona de vianants), carretera de Sentmenat i places Major i del Mirador.

I finalment, també al nucli urbà, la proposta impulsada per la castellarenca Isabel Comas farà possible diferents mesures en diferents espais públics: instal·lar més bancs de manera que es faciliti la trobada entre les persones; generar més espais d’ombra, posar tanques de fusta a diferents espais verds per prevenir l’accés a la via pública d’infants i mascotes; i col·locar papereres especials amb dispensadors de bosses de recollida d’excrements de gossos, entre d’altres mesures.

En relació a la proposta guanyadora per a Sant Feliu del Racó i El Racó, “Caminem per les escales al cim”, es reconstruiran dos trams de les escales dels “Enanitos” que uneixen el Centre Feliuenc amb la plaça del Munt.

Cadascuna de les propostes suposarà una inversió de 50.000 euros.

La trobada va comptar amb l’assistència de personal tècnic que s’encarregarà de materialitzar les propostes guanyadores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40