Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Els nens i nenes castellarencs podran conèixer "El secret de la Nanna", de la Cia. Anna Roca, diumenge 8 de setembre.
Els nens i nenes castellarencs podran conèixer "El secret de la Nanna", de la Cia. Anna Roca, diumenge 8 de setembre.

La plaça de la Fàbrica Nova acollirà els espectacles familiars de la Festa Major 2019

Dimarts 3 de setembre de 2019

Asteroid, de Campi qui Pugui; Set Up, de Los Barlou; i El secret de la Nanna, de la Cia. de Teatre Anna Roca, són les propostes programades

La plaça de la Fàbrica Nova acollirà enguany tots els espectacles familiars que s’han programat en el marc de la Festa Major de Castellar del Vallès. En total, seran tres propostes que tindran lloc els dies 7 i 8 de setembre.

D’una banda, dissabte 7 de setembre s’han previst dues sessions d’Asteroid, de la companyia Campi qui Pugui, una a les 11.30 hores i una altra a les 12.30 hores. Aquesta és una proposta de teatre de carrer que combina teatre gestual i titelles amb l’objectiu d’aconseguir un impacte sorprenent i transformador a l’espai públic. Tot comença quan un meteorit impacta a la via pública i l’equip especialista SpaceGuard fa un primer apropament... Però comencen a succeir coses inesperades.

El mateix dissabte, a la tarda (18 hores), la plaça de la Fàbrica Nova acollirà l’espectacle Set Up, en què la companyia Los Barlou (formada per Boni, Dani “Patillas” i Miner, tres habituals de l’escena circense catalana) combina l’humor i l’acció amb malabars, màgia, monocicles i equilibris impossibles.

L’endemà, 8 de setembre, un camió de la companyia de teatre Anna Roca s’instal·larà a la plaça de la Fàbrica Nova entre les 11 i les 14 hores per ensenyar als infants El secret de la Nanna. I és que la Nanna i el seu company són dos “imaginautes” que recorren el món amb un camió per explicar un secret. Aparquen a totes les places que troben per poder compartir el que porten a la caixa del camió. Així, tothom que vulgui hi podrà entrar i descobrir el conte desplegat més gran del món.

La Jornada de la Infància, dilluns 9 de setembre

A aquests espectacles s’han de sumar altres propostes per al públic familiar, entre les quals destaca la Jornada de la Infància, que inclourà una gran quantitat d’activitats a la plaça de la Fàbrica Nova i a l’interior de l’Espai Tolrà dilluns 9 de setembre, de 10 a 13 hores i de 17 a 19.30 hores. La mateixa plaça acollirà el tradicional bany d’escuma, a les 13 hores.

Podeu consultar tota la informació sobre la Festa Major de Castellar del Vallès a www.castellarvalles.cat/festamajor.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40