Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El cementiri, en una festivitat de Tots Sants anterior.
El cementiri, en una festivitat de Tots Sants anterior.

La Policia Local reordenarà l’accés en vehicle al cementiri municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Dimecres 23 d'octubre de 2019

Fins a l’1 de novembre, inclòs, el cementiri obrirà cada dia de 9 a 19 hores

La Policia Local de Castellar del Vallès reordenarà la circulació de vehicles a la zona d’accés al cementiri municipal el proper divendres 1 de novembre amb motiu de la festivitat de Tots Sants, per donar fluïdesa en la mobilitat i guanyar estacionaments a les immediacions.

Aquesta és una mesura que es porta a terme des de fa uns quants anys, amb previsió de l’afluència de visitants que s’apropen a l’equipament cada 1 de novembre. Així, durant tot el dia el carrer del Serrat del Vent esdevindrà de sentit únic, en aquest cas amb accés limitat en sentit ascendent. Per tornar a la rotonda de la Dona Acollidora, els vehicles hauran de baixar pels carrers de l’Olleta, del Reiet i dels Fruiters. Per aquest motiu, la Regidoria d’Espai Públic i Manteniment ha desbrossat els vorals de tot aquest circuit i ha condicionat el camí de sortida.

D’altra banda, el cementiri municipal obrirà de 9 a 19 hores fins a l’1 de novembre inclòs, mentre que l’oficina de gestió de l’equipament obrirà en el seu horari habitual (de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores) i també el dissabte 26 i el diumenge 27 d’octubre, en el mateix horari. Val a dir que a partir del dissabte dia 2, el cementiri iniciarà l’horari d’hivern, és a dir, obrirà de dilluns a dissabte de 9 a 18 hores i diumenges i festius de 9 a 14 hores.

Actuacions de manteniment

D’altra banda, cal assenyalar que l’empresa concessionària de la instal·lació, Gestió Integral de Cementiris (GIS), ha dut a terme durant tot l’any diverses actuacions de manteniment a l’interior del cementiri. Així, entre d’altres, s’han pintat algunes façanes d’agrupacions de nínxols i s’han fet millores a l’enjardinament. També s’han construït dos nous panteons i cinc tombes, i també es preveu que properament es construeixin nous nínxols.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40