Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Llaç gegant penjat a la façana del Palau Tolrà.
Llaç gegant penjat a la façana del Palau Tolrà.

Castellar organitza un any més diverses propostes al voltant del Dia Mundial contra la Sida

Dijous 28 de novembre de 2019

La Comissió sobre Drogodependències, altres dependències, sexualitat-afectivitat i Sida del Programa Municipal de Salut ha organitzat un any més diverses propostes que commemoraran a Castellar el Dia Mundial contra la Sida que se celebra arreu del món cada 1 de desembre.

Així, d’una banda, des d’aquest dimecres, 27 de novembre, i fins al proper dia 5 de desembre, es col·locaran llaços gegants a les façanes de diferents equipaments de la vila, com el Palau Tolrà, l’Àrea Bàsica de Salut o els instituts. Des del mateix dia, i fins al 5 de desembre, l’Escola Municipal d’Adults mantindrà oberta una exposició de frases relacionades amb el tema, que es podrà visitar de dilluns a divendres de 9.30 a 12.30 hores i de 15 a 22 hores. Per la seva banda, la Biblioteca Municipal Antoni Tort ha habilitat un espai bibliogràfic sobre aquesta malaltia.

Tenint en compte que l’objectiu de la programació d’activitats al voltant d’aquesta data és, especialment, sensibilitzar els joves en relació a la sida, s’han inclòs també tallers d’afectivitat i sexualitat sota el títol “Tu pots decidir”. Aquestes sessions s’estan duent a terme durant tot el trimestre als cursos de 1r, 3r i 4t d’ESO (segons el centre) dels instituts Castellar i Puig de la Creu i de les escoles El Casal i FEDAC Castellar, així com també als alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida.

Finalment, el proper divendres, 29 de desembre, es repartiran 2.000 llacets vermells a la població en general.

També cal destacar que amb motiu del Dia Mundial contra la Sida les lletres de Castellar del Vallès que donen la benvinguda al municipi a la rotonda situada a l’entrada per la B-124 s’il·luminaran en color vermell en suport als afectats.

Cal assenyalar que, a més, es va incloure en la programació d’activitats la sortida que ahir dimecres es va dur a terme en el marc del cicle Camina i fes salut.

Enguany, el lema d’aquesta diada internacional és “Ni estigma ni discriminació!”. El municipi, s’ha adherit un any més al comunicat conjunt d’aquesta jornada, que es pot consultar al web www.castellarvalles.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40