Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

D'esquerra a dreta, el cap tècnic de la Unitat de Salut de l'Ajuntament, l’alcalde de Castellar, Isabel Martínez i el regidor coordinador de l’Àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones.
D'esquerra a dreta, el cap tècnic de la Unitat de Salut de l'Ajuntament, l’alcalde de Castellar, Isabel Martínez i el regidor coordinador de l’Àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones.

L’Ajuntament felicita la directora de l’EAP Castellar, Isabel Martínez, per una distinció atorgada pel Col·legi de Metges de Barcelona

Dijous 5 de desembre de 2019

El Col·legi de Metges de Barcelona va lliurar el passat 21 de novembre a la directora de l’Equip d’Atenció Primària (EAP) Castellar del Vallès, Isabel Martínez, un dels 51 Premis a l’Excel·lència Professional que enguany aquest organisme ha atorgat a metges, metegesses i equips assistencials  de la província de Barcelona. L’acte va tenir lloc en el marc de l’acte de cloenda de la commemoració del 125è aniversari de la institució que va tenir lloc al Museu Marítim de Barcelona.

Els Premis a l’Excel·lència Professional es concedeixen des de 2004 i són un reconeixement entre companys. Els guardonats es decideixen a criteri dels jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi.

Amb motiu d’aquest guardó, l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, el regidor coordinador de l’Àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones, Joan Creus, i el cap tècnic de la Unitat de Salut de l’Ajuntament, Joan Elvira, van rebre la felicitació de l’Ajuntament en un acte que va tenir lloc a la Sala de l’Alcaldia del Palau Tolrà.

El regidor s’ha afegit a aquest reconeixement, i ha remarcat “l’excel·lent treball comunitari i la tasca de coordinació que el Centre d’Atenció Primària de astellar, amb la Isabel Martínez al capdavant, realitza amb els professionals de l’àrea social de l’Ajuntament”. A més, ha posat com a exemple, “la posada en marxa el programa de prescripció social”, que va engegar el 2016.

Isabel Martínez acumula una trajectòria de 29 anys al Centre d’Atenció Primària de Castellar del Vallès i des de fa 14 anys és la directora de l’EAP de la vila.

Més informació a http://primaria.icsmetropolitananord.cat/noticia?noticia=194541

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40