Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment del lliurament de la Medalla Centenària de la Generalitat a Jesús Borjabad.
Imatge d'un moment del lliurament de la Medalla Centenària de la Generalitat a Jesús Borjabad.

Jesús Borjabad Delgado i Alicia Láinez Gómez reben la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya

Dimarts 7 de gener de 2020

Els castellarencs Jesús Borjabad Delgado i Alicia Láinez Gómez van rebre la setmana passada la Medalla Centenària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, una distinció que s’atorga a totes les persones residents a Catalunya que han fet cent anys o estan a punt de complir-los.

La primera de les medalles commemoratives personalitzades, gravades amb el nom de la persona i l’any de celebració del seu centenari, es va atorgar a Jesús Borjabad el dijous 2 de gener a l’Obra Social Benèfica, mentre que Alicia Láinez la va rebre al seu domicili. En tots dos actes, l’encarregat de lliurar la medalla va ser l’alcalde, Ignasi Giménez, acompanyat del regidor de Cicles de Vida, Dani Pérez, i del 1r tinent d'alcalde, Joan Creus.

Jesús Borjabad i Alicia Láinez s’han afegit a la llista de persones empadronades a Castellar del Vallès que han arribat a complir cent anys. En l’actualitat, a la vila hi ha onze persones que superen el segle de vida: cinc dones i un home de 100 anys, quatre dones de 101 anys i una dona de 102 anys.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40