Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

D'esquerra a dreta, l'alcalde, Ignasi Giménez, Mariona Sánchez, Montserrat Cadafalch, Núria Moix i la regidora d'Activitat Econòmica, Anna Marmol.
D'esquerra a dreta, l'alcalde, Ignasi Giménez, Mariona Sánchez, Montserrat Cadafalch, Núria Moix i la regidora d'Activitat Econòmica, Anna Marmol.

Brodats Mariona, La botiga de les llanes i la Clínica Veterinària Novavet reben els premis del concurs d’aparadors de Nadal

Dimarts 3 de març de 2020

Mariona Sánchez (Brodats Mariona), Montserrat Cadafalch (La botiga de les llanes), i Núria Moix (Clínica Veterinària Novavet) han rebut avui els guardons que atorga l’Ajuntament de Castellar en el marc del concurs d’aparadors de Nadal de 2019.

En concret, els premis han consistit en tres xecs per valor de 500 euros el primer premi (Brodats Mariona), 300 euros el segon premi (La botiga de les llanes) i 100 euros el tercer premi (Clínica Veterinària Novavet). L’acte de lliurament s’ha celebrat a l’Alcaldia del Palau Tolrà, i ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de la vila, Ignasi Giménez, i de la regidora d’Activitat Econòmica, Anna Marmol.

El concurs d’aparadors de Nadal, que cada any organitza la Cambra de Comerç de Sabadell, va arribar el desembre passat a la seva 50a edició. L’Ajuntament de Castellar hi participa des de fa 15 anys. Val a dir que Brodats Mariona també es va endur el primer premi de la demarcació, dotat amb 500 euros, i que es lliurarà dijous.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40