Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Telegram

El canal de Telegram de l’Ajuntament de Castellar s’afegeix als serveis de comunicació digital municipals

Divendres 13 de març de 2020

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha obert aquest divendres un nou canal de comunicació amb la ciutadania des de la plataforma gratuïta de missatgeria Telegram, amb l’objectiu d’oferir una nova via d’informació sobre qüestions que afecten el municipi.

Les persones que s’uneixin a aquest compte rebran als seus dispositius, de manera immediata i unidireccional, els missatges sobre avisos d’incidències que afectin la vila, així com continguts d’interès local i de servei públic (notícies, alertes, consells, agenda, etc.).

Per subscriure-s’hi, cal descarregar-se l’aplicació als telèfons mòbils i tauletes digitals i buscar-hi el canal “Ajuntament de Castellar del Vallès”. Tothom qui ja tingui l’aplicació, també podrà unir-s’hi accedint a l’enllaç https://t.me/castellarvalles.

Telegram s’afegeix als perfils socials oficials de Facebook (@castellarvalles), Twitter (@femcastellar), i Instagram (@femcastellar), que actualment compten, respectivament, amb 6.016, 2.603 i 2.236 seguidors.

L’Ajuntament ha decidit obrir aquest canal en aquests moments per poder arribar a més persones en la difusió d’informacions d’interès relacionades amb la situació excepcional que s’està vivint arran de l’emergència sanitària generada pel coronavirus COVID-19.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40