Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Una jove pintant un quadre que es farà arribar virtualment a les residències de gent gran.
Una jove pintant un quadre que es farà arribar virtualment a les residències de gent gran.

L’Ajuntament engega el projecte “Tenim una carta per a tu!” per enviar missatges virtuals a les residències de gent gran

Dijous 26 de març de 2020

L’Ajuntament de Castellar del Vallès, a través de la Regidoria de Cicles de Vida, ha engegat un projecte conjunt amb les residències de gent gran de la vila per tal que les persones que hi viuen rebin missatges virtuals dels infants i joves castellarencs.

Així, els usuaris i usuàries de la Ludoteca Municipal Les 3 Moreres, els nens, nenes i joves dels Consells d’Infants i Adolescents i els grups de participació ciutadana Fòrum Jove, Taulacció i Cogestió faran arribar els seus dibuixos i cartes a les residències. D’aquesta manera, les persones residents podran tenir un contacte diferent amb l’exterior, ja que no poden rebre visites.

En aquest sentit, les cartes o dibuixos, que han de contenir missatges positius i motivadors per tal de fer passar una estona divertida i entretinguda als residents, es faran arribar a les residències, on les imprimiran i repartiran. Els  missatges es poden escriure també a mà, sempre que la lletra sigui gran i clara, i poden anar acompanyats de tot allò que es pugui plasmar en un paper (il·lustracions, collages, etc.). En aquest cas, s’hauran d’escanejar.

Val a dir que si algunes de les persones residents volen respondre els missatges rebuts, se’ls facilitarà el recorregut a la inversa.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40