Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Castellar, vila de llibres és una de les iniciatives incloses al catàleg del Banc de Bones Pràctiques.
Castellar, vila de llibres és una de les iniciatives incloses al catàleg del Banc de Bones Pràctiques.

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals selecciona dos nous projectes de l’Ajuntament de Castellar

Dimecres 29 de juliol de 2020

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals de Catalunya (BBP) ha seleccionat dos nous projectes de l’Ajuntament de Castellar del Vallès per incloure’ls al seu catàleg d’experiències innovadores i de qualitat que poden servir de referència per a d’altres ajuntaments o entitats locals.

D’una banda, el projecte “Castellar, vila de llibres” s’ha inclòs aquest mes de juliol de l’apartat de bones pràctiques en l’àmbit de la cultura. Aquesta és una iniciativa de foment de la lectura que recull diverses iniciatives, com ara la reforma de la biblioteca, l’organització d’activitats culturals o la instal·lació de bucs de llibres apadrinats per escriptors castellarencs i il·lustrats pel pintor, dibuixant i il·lustrador Joan Mundet.

D’altra banda, l’apartat de pràctiques significatives del BBP inclou també des d’aquest juliol el projecte “Periodisme Jove”, una iniciativa de l’àmbit de l’educació que, en una col·laboració entre l’Ajuntament i el setmanari L’Actual pretén acompanyar els joves d’entre 14 i 17 anys en un procés d’aprenentatge a través del món del periodisme.

El BBP és una iniciativa impulsada per la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals, la Federació de Municipis de Catalunya, i els ajuntaments catalans de més de 5.000 habitants. El seu objectiu fonamental és promoure la millora i la innovació en els governs locals. Per aconseguir-ho identifica i difon experiències innovadores de la gestió municipal.

A més d’aquestes dues noves incorporacions, el seu catàleg compta amb sis altres iniciatives de l’Ajuntament de Castellar del Vallès:

  • En l’apartat de bones pràctiques: Moments en família. Espai de suport familiar a la petita infància i Regulació de l’aparcament en superfície a Castellar del Vallès.
  • En l’apartat de pràctiques significatives: Agents Cívics i Campanya d'educació i sensibilització sobre recollida selectiva de residus; Mesa d’Ocupació i Promoció Econòmica. Treball en xarxa per a la millora de l'ocupabilitat a Castellar del Vallès; Pla municipal per a l’impuls de l’anglès a Castellar del Vallès; i Necessitats educatives especials. Integració total a l'Escola Municipal d’Adults.

Podeu consultar-ne més informació clicant aquí.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40