Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La Policia Local patrullarà amb càmeres de gravació unipersonals.
La Policia Local patrullarà amb càmeres de gravació unipersonals.

La Policia Local començarà a patrullar amb càmeres de gravació unipersonals

Divendres 10 de setembre

La Policia Local de Castellar del Vallès començarà a fer ús de càmeres de gravació unipersonals, incorporades als uniformes, durant el servei ordinari, amb l’objectiu de millorar la seguretat tant dels agents com de la ciutadania.

L’ús d’aquests dispositius, dos inicialment, està reservat per a actuacions que es duguin a terme en l’àmbit de la seguretat ciutadana en què es donin circumstàncies de risc concret per als membres de la Policia Local o per a terceres persones, ja sigui en la seva vida o integritat corporal o en danys en els béns públics.

Cal assenyalar que la utilització d’aquestes càmeres està sotmesa a un protocol rígid, validat per la Direcció General de Seguretat, i que compta amb la deguda autorització de la comissió de videovigilància.

Entre els preceptes que consten en aquest protocol cal remarcar l’obligatorietat d’informar verbalment les persones amb qui s’interactua que s’ha activat el sistema de gravació, així com d’informar de qualsevol enregistrament els departaments esmentats, i de dur a terme un control estricte de visualització i arxiu de les imatges.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40