Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'alcalde, Ignasi Gimenez, i el regidor d'Espai Públic, Pepe Leiva, van recollir les claus dels quatre vehicles elèctrics a la seu de Motor Sport Castellar.
L'alcalde, Ignasi Gimenez, i el regidor d'Espai Públic, Pepe Leiva, van recollir les claus dels quatre vehicles elèctrics a la seu de Motor Sport Castellar.

L’Ajuntament incorpora quatre nous vehicles elèctrics a la flota municipal

Dijous 14 d'octubre de 2021

L’acte de lliurament de claus ha tingut lloc aquest dimecres a la seu de Motor Sport Castellar, al Pla de la Bruguera

L’aposta per una mobilitat sostenible també es traduirà aquest trimestre en la compra de tres vehicles elèctrics més i d’una furgoneta híbrida

L’Ajuntament de Castellar del Vallès va recollir ahir les claus de quatre vehicles elèctrics d’ocasió que s’incorporen a la flota municipal, en un acte que va tenir lloc a les dependències del concessionari Motor Sport Castellar, al Pla de la Bruguera.

Tres dels vehicles comprats són utilitaris model Nissan Leaf 30 Kw, mentre que el quart és una furgoneta model Nissan ENV200 (considerat un referent dins els vehicles industrials de mida mitjana). Tots quatre són de segona mà (daten de 2016 i 2017) i compten amb bateries d’una autonomia de 100 km que estan garantides entre 31 i 45 mesos, segons l’edat de cada vehicle.

L’adquisició, que s’emmarca dins l’aposta per promoure una mobilitat sostenible, suma un total de 53.800 euros, import que suposa més d’un 50% d’estalvi respecte el que hagués representat la compra dels mateixos models de vehicle però totalment nous de trinca. 

Els quatre vehicles, que estaran a disposició dels tècnics i brigada municipals, són 100% elèctrics (per tant no emeten CO2) i es carregaran en un punt habilitat a la nau de la Regidoria d’Espai Públic del Pla de la Bruguera.

Dins el propòsit d’anar renovant la flota municipal seguint criteris de sostenibilitat, l’Ajuntament també té previst adquirir aquest mateix trimestre quatre vehicles més en el marc d’una compra agregada que es farà a través de l’Associació Catalana de Municipis. La inversió sumarà en aquest cas 134.000 euros i constarà de tres furgonetes 100% elèctriques (també del model Nissan ENV200) i d’una Ford Trànsit híbrida.

Cal recordar que la Regidoria d’Espai Públic ja disposa d’una furgoneta elèctrica i que la Policia Local disposa d’un cotxe patrulla híbrid i de dues motocicletes elèctriques. A més, també es disposa de cinc bicicletes elèctriques per als serveis tècnics i d’una motocicleta elèctrica per al servei de notificació.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40