Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Llums de Nadal

Castellar encendrà els llums de Nadal aquest divendres, 3 desembre

Dimarts 30 de novembre de 2021

Castellar del Vallès encendrà aquest divendres, dia 3 de desembre, els tradicionals llums de Nadal amb un acte coorganitzat per Comerç Castellar i l’Ajuntament que començarà a les 19.30 h i que tindrà lloc a la plaça del Mercat. L’activitat serà amenitzada pel combo jove “Galàctica” i el grup de corda de petits de l’Escola Municipal de Música Torre Balada i per la música de la DJ Casandra.

L’Ajuntament manté la il·luminació per crear ambient nadalenc i promoure les compres al comerç urbà, que en els darrers dos anys s’han reforçat amb 300 nous elements, entre esferes, garlandes, estrelles, cortines i tires de llum.

Les principals vies il·luminades seran, com cada any, la carretera de Sentmenat, el passeig de la Plaça Major, el carrer de l’Església, els carrers de vianants (Sala Boadella, Montcada i Hospital), la part antiga de la plaça Major, el carrer Major i Colom o l’avinguda de Sant Esteve. L’enllumenat nadalenc es completa a altres vies com el Passeig, la carretera de Sabadell, els carrers de Dr. Pujol, de Prat de la Riba i de Sant Pere d’Ullastre, així com a les places d’Europa, de la Fàbrica Nova i de Cal Calissó. També n’hi haurà a les façanes del Jutjat i del Palau Tolrà, a la rotonda de Sant Feliu del Racó i a les urbanitzacions. A més, s’ornamentarà la rotonda d’entrada al municipi per la carretera B-124, on figuren les lletres de “Castellar del Vallès”.

El conjunt d’il·luminació nadalenca funcionarà fins al 6 de gener. Com ja succeeix des de fa anys, els llums de Nadal són de tecnologia LED, que suposaran un estalvi del consum i una millora de l’eficiència energètica. A més, la plaça del Mercat tornarà a lluir per tercer any consecutiu un arbre de Nadal que no serà natural i que consisteix en una estructura il·luminada de cinc metres d’alçada.

Aquest any, a més, es tornaran a col·locar quatre avets a les places de la Llibertat, d’Europa, de la Fàbrica Nova i de Catalunya que es decoraran amb motius de diferents colors i que comptaran amb bústies de Comerç Castellar perquè els nens i nenes puguin dipositar la carta que els comerciants del poble faran arribar als Reis Mags de l’Orient. També es posaran avets a la plaça de Cal Calissó i a la plaça Dr. Puig de Sant Feliu del Racó.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40