Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El Toltes Papallongues, en una imatge d'arxiu.
El Toltes Papallongues, en una imatge d'arxiu.

Castellar recupera una rua de Carnaval que estarà centrada en el 50è aniversari del musical "Grease"

Dijous 10 de febrer de 2022
Programes| Carnaval 2022

El Toltes Papallongues tornarà als carrers el dissabte 26 de febrer amb un itinerari al qual s’hi podrà afegir tothom qui vulgui

#uncarnavalperballar és l’etiqueta que aquest 2022 tindrà el Carnaval de Castellar del Vallès, que recuperarà, el dissabte 26 de febrer, la tradicional rua pels carrers de la vila després que l’any passat s’hagués de suspendre per la pandèmia. En aquesta ocasió, la carrossa del Rei Carnestoltes, en Toltes Papallongues, estarà ambientada pel Grup Il·lusió en el musical Grease, que enguany compleix el cinquantè aniversari de l’estrena, i anirà acompanyada d’una comparsa de joves de La Fàbrica.

L’organització fa una crida a totes les persones que vulguin participar de la rua a títol individual o formant comparses ja des de la sortida o afegint-se durant el recorregut que aquest any comptarà amb diverses parades curtes de 15 minuts a diferents places del municipi. A més, tant a la sortida com a l’arribada a la plaça de la Fàbrica Nova, el DJ David Fuentes ambientarà musicalment la festa.

“Estem molt contents de poder recuperar els actes del Carnaval, i el que volem és fer una celebració molt musical amb el màxim de participants”, apunta la regidora de Cultura, Joana Borrego. La regidora explica que aquesta edició l’esdeveniment no comptarà amb concurs de carrosses i comparses ja que “amb l’actual situació sanitària hem volgut evitar que les associacions de mares i pares, que són les que més participaven del concurs, haguessin de fer trobades preparatòries als centres escolars”.

El recorregut de la rua serà el següent: Pl. Fàbrica Nova ­­– C. Portugal – C. Alemanya – C. Tarragona – Parada a la Pl. Europa – C. Tarragona – C. Suïssa – C. Barcelona – C. Jaume I – C. Prat de la Riba – Parada carrer Prat de la Riba – C. Catalunya – C. Barcelona – Avinguda Sant Esteve – C. Sant Pere Ullastre – Passeig Tolrà – C. General Boadella – Parada a la Pl. Calissó (zona blava – taxis) -  Passeig – C. Pedrissos – Pl. Fàbrica Nova.

La convocatòria de la rua s’ha fixat per a les 17.30 hores amb sortida prevista mitja hora més tard i arribada a les 20.00 hores, aproximadament.

Visita del Toltes Papallongues a les escoles

D’altra banda, entre el dimecres 23 de febrer i el divendres 25, el Toltes Papallongues visitarà les escoles de la vila amb diferents animadors. Així, a les escoles Emili Carles-Tolrà, FEDAC Castellar, El Sol i La Lluna i El Casal hi anirà Fefe, a l’IE Sant Esteve estarà acompanyat per Bufanúvols, mentre que a les escoles Joan Blanquer, Bonavista i Mestre Pla l’acompanyaran Ai Carai.

A més, dijous 24, els alumnes de les escoles bressol celebraran la seva festa de Carnaval amb el Toltes Papallongues, a les 9.15 h a la plaça de la Fàbrica Nova amb Ai Carai i a les 10.15 a la plaça d’El Mirador amb Fefe.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40