Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Els embotits no faltaran a les parades del mercat de productes artesanals de Sant Josep.
Els embotits no faltaran a les parades del mercat de productes artesanals de Sant Josep.

El mercat de productes artesanals de Sant Josep se celebrarà diumenge que ve, 20 de març

Dimarts 15 de març de 2022

Enguany s’ha previst un cap de setmana farcit d’activitats per celebrar aquesta festivitat local

La festivitat local de Sant Josep se celebrarà aquest 2022 amb un cap de setmana farcit d’activitats per a tots els públics. La principal novetat respecte altres edicions és que enguany la tradicional fira d’aliments artesanals se celebrarà el diumenge dia 20, i no el mateix 19 de març com és habitual. Així, l’activitat comercial a la plaça d’El Mirador tindrà continuïtat tot el cap de setmana, dissabte amb el mercat no sedentari i diumenge amb la fira de Sant Josep.

Aquest any, la fira es tornarà a celebrar en un format més reduït que abans de l’inici de la pandèmia de la covid-19, de manera que s’hi podran trobar un total de 26 parades que entre les 10 i les 20 hores oferiran els seus productes a la ciutadania, entre els quals no faltaran, com és habitual, els embotits, els formatges, el pa i les coques, els vins, caves i licors, les llaminadures o el bacallà, entre d’altres. A més, diverses entitats del municipi també hi instal·laran parada.

D’altra banda, després que en l’edició anterior no es poguessin dur a terme, enguany es recuperaran els repartiments de coca, a les 10.30 hores, i de crema catalana a les 17.30 hores.

Les propostes el cap de setmana de Sant Josep es completaran amb la música de la 6a edició dels Petits Concerts de Sant Josep, una proposta d’Acció Musical Castellar que arribarà tant el dia 19 com en dia 20. Així, dissabte, el parc de Canyelles en serà l’escenari, amb les propostes “Música Mestre!”, de les Orquestres Infantil i Juvenil (11.30 h); “Cantem i Dansem”, del Cor Petits Músics (12 h); i “Fem Cercavila!”, del Grup de Percussió, el Cor Petits Músics i la Xaranga. També hi haurà una col·laboració sorpresa, i xocolatada infantil a les 11.30 h. La segona sessió dels Petits Concerts de Sant Josep tindrà lloc diumenge, 20 de març, al passeig de la plaça Major, d’11.30 a 13.30 hores, i consistirà en un concert de combos moderns, amb els Combos per Sant  Josep i el Grup de Violins.

D’altra banda, el 19 de març també tindrà lloc la tradicional audició de sardanes que cada any organitzen l’Ajuntament i l’Agrupació Sardanista Amics de Castellar, que anirà a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell i es farà a la plaça del Mercat a les 17.30 hores.

El mateix dissabte, també s’inclou en la programació de Sant Josep l’espectacle Jaleiu, amb Guillem Albà & La Marabunta. Un espectacle amb música en directe que farà riure tothom i que començarà a les 20 hores a l’Auditori. Les entrades per assistir-hi estan a la venda al web www.auditoricastellar.cat.

Podeu consultar tota la informació sobre la Fira de Sant Josep 2022 a www.castellarvalles.cat/santjosep.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40