Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la visita a l'Ajuntament.
Imatge d'un moment de la visita a l'Ajuntament.

Castellar rep la visita d’un grup d’estudiants danesos en el marc d’un intercanvi amb alumnes d’ESO de l’escola El Casal

Dilluns 27 de març de 2023

L’Ajuntament ha acollit aquest matí una recepció a un grup d’estudiants d’un centre de secundària danès que estan duent a terme un projecte d’intercanvi internacional amb els alumnes de 3r d’ESO de l’escola El Casal.

En total, són 26 nois i noies d’entre 14 i 15 anys, acompanyats de professorat, que han viatjat a Catalunya procedents d’un centre educatiu de Måløv, població de prop de 9.000 habitants situada 20 km a l’oest de Copenhagen.

En el marc d’aquest projecte, anomenat “Exchange project”, es duen a terme diverses activitats curriculars en els àmbits d’anglès, cultura i valors i treball de síntesi que es van iniciar el mes de setembre amb diverses propostes online i que es completa ara amb dos viatges: el que estan duent a terme ara els alumnes danesos a Castellar i, al mes de maig, el que faran els alumnes castellarencs fins a terres daneses.

L’acte ha comptat amb l’assistència del 1r tinent d’alcalde, Joan Creus, del director d'El Casal, César Sànchez, i de la professora del centre Montse Gestí, a més dels alumnes castellarencs de 3r d’ESO del centre.

Aquest és el cinquè any que El Casal i el centre educatiu de Måløv duen a terme un projecte d’intercanvi entre els dos centres.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40