Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la Caminada Popular 2023.
Imatge d'un moment de la Caminada Popular 2023.

Un total de 217 persones van participar en la 33a edició de la Caminada Popular

Dilluns 15 de maig de 2023

La 33a edició de la Caminada Popular de Castellar del Vallès va aplegar ahir diumenge, 14 de maig, un total de 217 persones en el seu retorn després dels anys de pandèmia. Com a novetat d’enguany, els participants podien escollir entre 3 itineraris: el curt de 4 quilòmetres, el mitjà de 8 quilòmetres i el llarg de 16 quilòmetres.

Com és habitual, la sortida es va fer de manera lliure entre les 7.30 i les 8.30 hores del matí, des del vestíbul de l’Auditori Municipal Miquel Pont, havent segellat prèviament la butlleta d’inscripció.

A partir d’allà, els participants que feien el recorregut llarg passaven per la Plaça d’El Mirador, la plaça Major, el carrer Major, el carrer de l’Església, el carrer de Lahiguera, el parc de Canyelles, el camí de Canyelles, el Pla de Palau, el menhir del CEC, el corriol del Torrent de Canyelles, la carena de Canyelles, la Serra de Pinós, el Serradell, l’Àrea d’Esbarjo de Les Arenes, el Sabater Vell, els Bullidors, el sot del Pujol, cal Joan Coix, el camí del Riu, Sant Feliu del Racó, la passera de can Juliana, el gorg d’en Fitó, el torrent de Canyelles, el Brunet, i l’església de Sant Esteve, per finalitzar novament a la plaça d’El Mirador.

Els participants de l’itinerari mitjà van tornar en autobús des de l’Àrea d’Esbarjo de Les Arenes i els que optaven pel recorregut curt feien un circuit pels voltants més propers a la vila.

L’organització de la Caminada Popular, a càrrec de l’Ajuntament i el Centre Excursionista de Castellar (que va organitzar la prova entre els anys 1988 i 1999), ha comptat en aquesta edició amb la col·laboració de l’ADF, Colònies i Esplai Xiribec, Ràdio Club Castellar, la Colla del Senglar, el Grup Il·lusió i ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40