Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Festa de l'Esport Castellarenc

L’Ajuntament reconeixerà els èxits d’esportistes castellarencs i clubs de la vila el proper 13 de juliol

Dimarts 4 de juliol de 2023

Per motius organitzatius, la Festa de l’Esport Castellarenc que s’havia de fer el proper 5 de juliol, s’ha ajornat per al dijous 13 de juliol

La Sala Blava de l’Espai Tolrà acollirà el dijous 13 de juliol, a les 19 hores, la Festa de l’Esport Castellarenc, una iniciativa que s’organitza per primer cop després de la pandèmia i que serveix per fer un reconeixement a les persones, entitats i clubs esportius que han assolit diferents fites esportives durant la temporada 2022-2023. Serà la vuitena ocasió en què l’Ajuntament organitza aquest recepció de manera conjunta, agrupant així en un sol esdeveniment les trobades que en anys anteriors tenien lloc en finalitzar el curs.

Per motius organitzatius, l’acte, que s’havia de fer el proper 5 de juliol, s’ha ajornat per al dijous 13 de juliol. En el transcurs del mateix es distingiran els mèrits esportius assolits per esportistes en diverses disciplines individuals o esports d’equip. També, a proposta de les entitats esportives, s’atorgaran diversos reconeixements en l’apartat de valors en l’esport.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40