Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Foto de família de la Festa de l'Esport Castellarenc 2023.
Foto de família de la Festa de l'Esport Castellarenc 2023.

L’Ajuntament reconeix les fites de 357 esportistes en la vuitena Festa de l’Esport

Divendres 14 de juliol de 2023

La Sala Blava de l’Espai Tolrà va ser l’escenari ahir al vespre la Festa de l’Esport, un acte de reconeixement a les persones i entitats que han assolit diferents fites esportives durant la temporada 2022-2023.

En aquesta recepció, que ha arribat enguany a la vuitena edició, l’Ajuntament va reconèixer els èxits de 357 esportistes de diferents disciplines i categories mitjançant un diploma acreditatiu que rebien de mans de l’alcalde, Ignasi Giménez, i del regidor d’Esports, Nakor Bueno. D’una banda, 240 formen part de 12 clubs o entitats esportives de la vila, i uns altres 22 competeixen a títol individual o en equip en entres entitats i clubs esportius de fora de Castellar. A més, es van donar 95 reconeixements en l’apart de valors en l’esport, a proposta de 8 entitats.

La corrua de reconeixements va finalitzar amb un record emotiu per a Carles Franch Piñol, que va morir sobtadament el setembre passat, per la seva implicació en diverses entitats i com a impulsor de l’esport escolar a la vila.

“La Festa de l’Esport 2023 posa fi a tres anys en què no s’ha pogut celebrar a causa de la covid-19”, tal com va recordar el regidor d’Esports, que va remarcar també “l’important paper que juguen les entitats esportives i el compromís amb l’esport i la comunitat que tenen tots i cadascun dels esportistes que són avui aquí”.

L'alcalde, Ignasi Giménez, va cloure l'acte destacant els valors de l'esport en la formació de molts infants i joves del municipi.

L’acte va comptar també amb l’actuació de l’Orquestra de Basket Beat, amb un tastet del seu espectacle Bots pel canvi, inclòs en la programació d’arts escèniques a l’Auditori de la temporada vinent.

Clica aquí per veure l'àlbum de fotos de la Festa de l'Esport 2023.

Recull d'imatges dels esportistes i entitats reconegudes:

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40