Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Organització

Estructura orgànica

Una de les virtuts que ha tenir el Pla Estratègic és que sigui una eina efectivament útil. La voluntat és que es pugui fer amb temps, de manera consensuada i adaptada al territori, per tal que es puguin tenir en compte les sensibilitats i aportacions de tota la ciutadania. De fet, i amb l’objectiu d’animar la cultura participativa i de treball en xarxa, s’ha creat una estructura orgànica que pretén assegurar l’avaluació, el seguiment del procés i la seva transparència.

Nucli dinamitzador:

Òrgan format pels referents institucionals encarregats de liderar el projecte amb l’objectiu de facilitar les tasques de reflexió i treball de camp que cal dinamitzar durant el procés, generar retroacció constant i permanent sobre l’evolució del Pla i el desenvolupament de la seva quotidianitat.

Aquest òrgan compta amb el suport i assessorament d’un grup de treball tècnic format pels referents dels diferents àmbits de servei de l’Ajuntament.

Comissió política:

Per tal de garantir l’elaboració d’un projecte de ciutat, que vagi més enllà de les legislatures, i que compti amb el consens necessari, es crea un espai d’informació i debat amb la participació de representants dels diferents partits polítics que van concórrer a les darreres eleccions municipals

Desenvolupa tasques d’avaluació i seguiment del procés.

Comissió permanent:

La seva funció principal és fer un seguiment de tot el procés des d’una perspectiva ciutadana, a més de poder participar singularment en diferents moments de l’elaboració del pla.

Està formada per representants de tots els consells i comissions de participació ciutadana existents al municipi, així com per agents de diferents àmbits temàtics que no disposen d’un òrgan de participació de referència.

Comissió ciutadana:

Òrgan obert on són convidats el conjunt d’agents implicats en el projecte: representants polítics, tècnics locals, agents socials, econòmics i institucionals i ciutadania en general. També es convidarà a participar-hi 14 persones seleccionades per sorteig (1 per secció electoral)

La Comissió exercirà funcions de difusió, informació, retorn i avaluació dels resultats.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40