Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge d'un moment de l'obra "Pascal".
Imatge d'un moment de l'obra "Pascal".

Dissabte 21 de maig

Proposta

Microteatre: "Pascal", amb Tres Homes Grossos

Amb la companyia sabadellenca Tres homes grossos iniciem els dissabtes de microteatre. Es considera microteatre les peces teatrals d’una durada no superior als 30 minuts i amb un elenc màxim de 3 persones (tot i que pot haver excepcions). En els dissabtes de microteatre es presentarà una peça teatral en aquest format i se’n faran tres representacions el mateix dia: 18.30, 19.30 i 20.30 h. Entre funció i funció hi haurà un període de 30 minuts per preparar de nou sala i escenari i fer el canvi d’espectadors.

Iniciem aquesta aventura amb una obra titulada Pascal, original de Lídia Guarch qui, a més, n’és la directora. La interpretació anirà a càrrec de l’actor Jordi Cantó i es una producció de Tres homes grossos.

Sinopsi: De vegades la nostàlgia i els records s’instal·len a la nostra vida com uns companys més. En Pascal avui s’ha llevat nostàlgic i ha anat a rescatar alguns objectes que reposaven a les golfes. Ara transita, a través d’ells, i rememora moments i amics que ja no tornaran. I ho fa tot compartint-ho amb dues presències que, amb complicitat, l’acompanyen. Els llibres, la música, els amics i els moments que ens fan gaudir de la vida són per a ell el contrapunt per a no defallir davant l’inexorable pas del temps.

Horari | Tres sessions: 18.30 h, 19.30 h i 20.30 h

Preu | 8 €; socis L'Alcavot, 5 €

Destinataris | Públic general

Organitza | L'Alcavot Espai Cultural

Lloc | L'Alcavot Espai Cultural

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

CercadorPeu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40