Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Directori

Instal·lacions

Data equipament: 2004

L'IES Puig de la Creu és fruit del procés de desglossament de l'únic IES que fins ara hi havia a Castellar del Vallès (l’IES Castellar). L'edifici està situat en la zona de l'Eixample de la població, a prop de la zona industrial anomenada Pla de la Bruguera. La façana principal està orientada al nord en el Carrer Alemanya, i al sud està flanquejat per la Ronda Ponent.

Les intal·lacions del centre consten de:

  • L'edifici principal, de planta baixa (serveis: consergeria, secretaria, biblioteca, departaments, sala de professors, despatx de l'AMPA, magatzem i despatxos de direcció), i dues plantes: 1a planta(aulari i departaments de pscopedagodia i atenció a la diversitat i el despatx de l'EAP) i 2a planta (aulari i tallers de tecnlogia, aules de desdoblament per a grups reduïts, aula de música i idiomes. A més dels departaments de tecnologia i idiomes).
  • Dues edificacions contigües que alberguen la cafeteria, situada a nivell de la planta baixa, i, situats a un nivell més baix, el gimnàs amb l'escenari. Aquestes edificacions estan separades entre sí per petits patis interiors ajardinats.
  • Les pistes esportives i el pati situats en mig de la L que formen aquestes edificacions i l'edifici principal.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40