Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El període d’inscripcions de la Ludoteca Municipal s’obrirà dilluns 21 de setembre

Dijous 17 de setembre de 2009

La Ludoteca municipal Les 3 Moreres, un servei adreçat a la infància que ofereix la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament, obrirà dilluns vinent el període d’inscripcions per al curs 2009-2010. Les inscripcions es podran formalitzar a l’equipament mateix, situat al carrer de Sala Boadella, s/n, fins dimecres, 23 de setembre, de 17 a 19.30 h. Per formalitzar les inscripcions, caldrà aportar una fotocòpia de la tarja sanitària de l’infant, una fotografia de carnet de l’infant i una fotocòpia del número de compte de domiciliació bancària.

La Ludoteca és un espai destinat a l’educació a través del joc, on es combina el joc lliure, supervisat per professionals del món de l’educació en el lleure, amb activitats dirigides com manualitats, psicomotricitat, expressió, música, jocs de taula i de pati, etc. Tots els nens i nenes en edat d’Educació Infantil i Primària, és a dir, d’entre 3 i 12 anys, es podran inscriure per poder fer ús d’aquest servei un o dos dies fixos a la setmana, de dilluns a dijous, entre els 17 i les 19.30 hores.

La inscripció a la Ludoteca també dóna accés a la participació a l’Espai Familiar, una iniciativa que té per objectiu que els infants de qualsevol grup d’edat (d’entre 0 i 12 anys) vagin a jugar a la Ludoteca amb els seus pares, mares o qualsevol altre adult de la família. Així, es dóna importància a la riquesa del joc compartit entre les diferents generacions, per tal que els nens i nenes s’adonin que les persones grans més properes són capaces de deixar de banda la feina, les presses i els maldecaps per dedicar-los un temps de qualitat en un espai pensat per això. En cada sessió es proposen activitats dirigides per fer en família: manualitats, jocs, contes, expressió... L’Espai Familiar funciona durant tot el curs els divendres de 17 a 19.30 h, i els dissabtes d’11 a 13 h.

Per més informació, cal adreçar-se a la Ludoteca Les Tres Moreres (c/ de Sala Boadella, s/n, tel. 93 715 92 89, a/e: ludoteca@castellarvalles.cat) o a la Regidoria d’Educació (c/ Església, s/n, tel. 93 715 90 35). El curs 2009-2010 de la Ludoteca començarà el 28 de setembre.

Continuen obertes les inscripcions a La Casa de les 3 Moreres

D’altra banda, continuen obertes fins al proper dimarts, 22 de setembre, les inscripcions a La Casa de les 3 Moreres. Així, totes aquelles persones interessades a participar d’aquest projecte educatiu, adreçat als infants de 0 a 3 anys i a les seves famílies, podran formalitzar la inscripció de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, a La Ludoteca municipal.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40