Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'una sortida anterior del cicle Vine i Camina +60
Imatge d'una sortida anterior del cicle Vine i Camina +60

El cicle de sortides Vine i Camina +60 adreçades a gent gran comença el 2013 amb una sortida anomenada “Can Cans”

Divendres 4 de gener de 2013

Les inscripcions al primer itinerari d’aquest any, que tindrà lloc dijous 10 de gener, es podran fer els dies 7 i 8 de gener

Una sortida que s’ha anomenat “Can Cans: volta pels quatre Cans” és la primera proposta del 2013 que l’Ajuntament ha programat dins del cicle Vine i Camina +60 adreçat a persones majors de 60 anys.

L’excursió tindrà lloc dijous vinent, dia 10 de gener, i recorrerà el cementiri, Can Mariné, l’alzina de Can Quer, Ca n’Ametller, la barraca del Deu, la Soleia i el parc de Colobrers. En total, els assistents a l’activitat completaran 7,4 quilòmetres en un itinerari que s’ha qualificat de dificultat mitjana. Com és habitual, la sortida s’iniciarà a les 9 del matí des de la plaça del Mercat, on es retornarà aproximadament a les 2 del migdia.

Les inscripcions per prendre part d’aquesta primera proposta, que tenen un preu de dos euros, es podran formalitzar a la Regidoria de Gent Gran (c. Portugal, 2D, tel. 93 714 40 40), entre les 10 i les 12 hores dels dies 7 i 8 de gener.

El cicle Vine i Camina +60, un seguit de caminades planeres, guiades i comentades, que s’organitza amb l’objectiu de promoure l’excursionisme i les relacions amb els altres i la natura, té lloc a Castellar des del curs 2008-2009. Les caminades tenen per objectiu promoure l’excursionisme, les relacions amb els altres i la natura, i permetran als assistents conèixer l’entorn natural i cultural de Castellar del Vallès.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40