Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'alcalde, Ignasi Giménez, i la regidora de Programes Socials, Pepa Martínez, han presentat la nova targeta V1 rosa.
L'alcalde, Ignasi Giménez, i la regidora de Programes Socials, Pepa Martínez, han presentat la nova targeta V1 rosa.

L’Ajuntament presenta la targeta V1 rosa de transport adreçada a les persones majors de 65 anys

Dijous 8 de març de 2018

Aquest nou títol, de 10 viatges, es podrà obtenir al SAC un cop cada dos mesos, aportant una targeta V1 ja utilitzada

L’Ajuntament de Castellar del Vallès posarà en marxa el proper dilluns, 12 de març, la targeta de transport públic V1 rosa adreçada a les persones empadronades al municipi que són majors de 65 anys. Aquest nou títol, de 10 viatges, es podrà obtenir una vegada cada dos mesos al Servei d’Atenció Ciutadana (SAC) aportant una altra targeta V1 verda ja esgotada.

La targeta V1 rosa tindrà la mateixa validesa que la de color verd. Es podrà utilitzar per agafar els busos de les línies C1 Castellar- Sabadell, C4 per anar a Sant Feliu del Racó, El Racó i El Balcó de Sant Llorenç i C3 per anar de Castellar a Sant Llorenç Savall o viceversa. No permetrà, però, anar de Sant Llorenç a Sabadell o viceversa, utilitzar els autobusos urbans de Sabadell, fer transbordaments amb trens o altres línies de bus, o anar a Barcelona amb les línies e1 (exprés) o N65 (nocturn).

Per obtenir la targeta V1 rosa caldrà acudir presencialment al Servei d’Atenció Ciutadana d’El Mirador en horari d’obertura. L’usuari haurà de lliurar-hi una targeta de bus V1 verda esgotada, adquirida per compra als punts establerts. La primera vegada que es faci el tràmit, el SAC verificarà els requisits d’accés de la persona sol·licitant, de manera que es comprovarà si està empadronada a Castellar del Vallès i si té 65 anys complerts. En cas favorable, s’afegirà la persona sol·licitant en un registre de persones beneficiàries de la targeta rosa.

Així, per cada targeta V1 verda utilitzada, els usuaris podran adquirir-ne una de franc de color rosa, que serà d’ús personal i intransferible ja que durà anotat el nom de la persona beneficiària. Cal dir que els inspectors del bus vetllaran per l’ús adequat de les targetes, només vàlides per a persones majors de 65 anys.

D’altra banda, el registre del SAC també controlarà les dates de lliurament de la targeta rosa V1, ja que l’ajut d’intercanvi està limitat a un cada dos mesos, amb un màxim de sis targetes anuals.

La targeta V1 rosa serà vigent des d’aquest mes de març fins que es canviï la tarifa.

D’altra banda, l’Ajuntament ha previst, amb vistes al mes de setembre, la posada en marxa d’un altre ajut de transport adreçat a les persones joves que s’han de desplaçar per raons d’estudis.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40