Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les auxiliars de conversa en anglès, amb l'alcalde, Ignasi Giménez, i la regidora d'Educació, M. Antònia Puig.
Les auxiliars de conversa en anglès, amb l'alcalde, Ignasi Giménez, i la regidora d'Educació, M. Antònia Puig.

Es posa en marxa el projecte d’auxiliars de conversa en anglès a les escoles de primària de Castellar del curs 2018-2019

Divendres 28 de setembre de 2018

Tots els centres educatius d’infantil i primària de Castellar del Vallès incorporaran a partir de la setmana que ve auxiliars de conversa en anglès que donaran suport lingüístic a les activitats de les escoles durant tot el curs 2018-2019. Aquesta és una de les iniciatives previstes al pla d’impuls de la llengua anglesa del municipi, que es va iniciar el curs 2016-2017 i que té per objectiu promoure l’ús de l’anglès entre els infants de la vila a través de diferents iniciatives.

Set auxiliars destinaran a aquest projecte un total de 95 hores a la setmana, distribuïdes entre 9 i 18 hores setmanals en funció dels grups que té cada escola. La metodologia utilitzada a cada centre per distribuir les hores assignades variarà en funció del projecte lingüístic de cadascun d’ells, de manera que, mentre que alguns les faran servir exclusivament per a l’assignatura d’anglès, d’altres duran a terme també altres iniciatives, com el suport en d’altres matèries en aquest idioma.

Per fer-ho, les auxiliars treballaran a l’aula, juntament amb les mestres, facilitant que els infants puguin gaudir i practicar l’anglès, interactuant al màxim possible en els contextos quotidians i acadèmics. A més, augmentaran la incidència de la llengua oral prioritzant les activitats de conversa en grups reduïts. Tot això, amb la intenció d’assolir diferents objectius específics, com ara la millora de la competència oral comunicativa dels alumnes, la realització de pràctiques de conversa o el foment de la motivació i l’interès de l’alumnat envers la llengua anglesa.

Els set professionals que treballaran amb els infants provenen de l’empresa adjudicatària del projecte, Ponrec Assessors SL.

La proposta d’introducció d’auxiliars de conversa a les escoles es complementa amb altres activitats de promoció de la llengua anglesa al municipi.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40