Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'alcalde, Ignasi Giménez, i la tinent d'alcalde d'Impuls Econòmic, Anna Marmol, amb les persones que s'han incorporat a treballar avui a l'Ajuntament.
L'alcalde, Ignasi Giménez, i la tinent d'alcalde d'Impuls Econòmic, Anna Marmol, amb les persones que s'han incorporat a treballar avui a l'Ajuntament.

14 persones en atur s’incorporen a treballar a l’Ajuntament a través del Programa Treball i Formació

Divendres 27 de desembre de 2019

Aquest Programa, un recurs d’inserció laboral del Servei d’Ocupació de la Generalitat, es porta a terme a Castellar per setena vegada

14 persones en situació d’atur s’han incorporat avui a la plantilla de l’Ajuntament de Castellar del Vallès gràcies al Programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de la Generalitat, que es porta a terme a la vila per setena vegada.

Del total de contractacions efectuades, 8 s’adrecen a persones en situació d’atur no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi i preferentment més grans de 45 anys; 4 s’emmarquen dins la línia adreçada a persones en situació d’atur beneficiàries de la renda garantida; i 2 més a dones en situació d’atur.

Pel que fa a les funcions que els seran encomanades, 10 de les persones contractades faran tasques administratives en diferents serveis municipals, mentre que les 4 restants treballaran a la Brigada municipal. Totes elles s’han contractat per a un període de 6 mesos, excepte 3 dels administratius que tenen contracte de 12 mesos de durada.

Durant aquest període, les persones beneficiàries del Programa Treball i Formació també rebran accions formatives.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40