Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Castellar del Vallès disposarà d’agents cívics que faran tasques d’informació i vigilància a l’espai públic

Dimarts 14 de juliol de 2020

Una de les seves tasques principals serà assegurar el compliment de les normes de prevenció de la covid-19

L’Ajuntament de Castellar ha obert el procés de selecció de quatre agents cívics que durant els mesos d’agost i setembre realitzaran accions d’informació i vigilància als espais públic, molt especialment per assegurar el compliment de les normes de prevenció de la covid-19.

Les quatre persones que es contractaran estaran adscrites a la Regidoria de Seguretat Ciutadana, Convivència i Civisme i vetllaran entre d’altres aspectes per garantir l’ús de la mascareta en espais d’ús públic i per controlar l’aforament d’espais com el mercat municipal, el mercat ambulant dels dissabtes o els jocs d’aigua de la plaça de Catalunya.

Entre les seves funcions, els agents també treballaran perquè no es produeixin conductes incíviques als carrers i les places del municipi. Si s’escau, podran amonestar verbalment les persones que incompleixin la normativa de civisme o de prevenció de la covid-19 i, arribats al cas, posar-se en contacte amb la Policia Local.

A més de divulgar i promoure el civisme entre les persones usuàries dels espais públics, els agents cívics podran atendre queixes i suggeriments de la ciutadania i també comunicaran als serveis municipals les deficiències que es pugin detectar en equipaments i a la via pública.

Els agents treballaran de forma general en torns que cobriran de dimarts a dissabtes la franja horària de 10 del matí a 12 de la nit. També podran participar puntualment de campanyes específiques en dies festius.

Les bases del procés de selecció es poden consultar a www.castellarvalles.cat/ofertadetreball i el termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 20 de juliol.

La contractació de quatre agents cívics compta amb una subvenció d’un programa específic de la Diputació de Barcelona que du per títol “Cap municipi enrere” i que dona suport integral als governs locals per fer front a la situació ocasionada per la crisi sanitària.

L’Ajuntament donarà continuïtat a la figura dels agents cívics durant la tardor amb la contractació durant nou mesos de dues persones en el marc del programa Formació i Treball que impulsa el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40