Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Lliurament bicicleta elèctrica

L’Ajuntament rep una nova bicicleta elèctrica de mans de la Diputació de Barcelona

Dimarts 16 de novembre de 2021

La Diputació de Barcelona ha lliurat avui dimarts una nova bicicleta elèctrica a l’Ajuntament de Castellar del Vallès. L’entrega ha tingut lloc a la Plataforma de Distribució Logística de l’administració provincial en un acte presidit pel diputat d’Acció Climàtica, Xesco Gomar, i en què alcaldes i regidors de 79 municipis han recollit un total de 96 bicicletes elèctriques. Per part de Castellar, el representant municipal que hi ha assistit ha estat el regidor d’Espai Públic i Manteniment, Pepe Leiva.

La iniciativa forma part del programa de cessió de bicicletes elèctriques que, des de l’any 2008, impulsa l’Àrea d’Acció Climàtica per fomentar la mobilitat sostenible als serveis municipals i policies locals. Des de l’inici d’aquest programa, la Diputació ha cedit 808 bicicletes, 655 de les quals són elèctriques, a un total de 229 municipis de la seva demarcació i a altres ens supramunicipals. Val a dir que, des de l'any 2012, totes les bicicletes cedides són elèctriques.

En el cas de Castellar, la bicicleta recollida se suma a les sis que la Diputació ja va lliurar al municipi els anys 2016, 2018 i 2020, i també es destinarà, com aquestes, a l’ús dels serveis tècnics municipals.

L’acte de lliurament ha anat acompanyat d’una explicació tècnica sobre el funcionament i manteniment bàsic de la bicicleta elèctrica lliurada, a càrrec The Bike Alliance.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40