Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Imatge de l'Espai Familiar de la Ludoteca
Imatge de l'Espai Familiar de la Ludoteca

Juguem en família de la Ludoteca (de dilluns a divendres a a la tarda i dissabtes al matí)

"Juguem en família" és un espai de la Ludoteca pensat perquè hi vingueu a jugar els infants de qualsevol edat amb les mares, pares, o altres adults de la família.

En aquest servei es dona importància a la riquesa del joc compartit entre les diferents generacions. Els nens i nenes poden adonar-se que les persones grans més properes són capaces de deixar de banda la feina, les presses i els maldecaps per dedicar-los un temps de qualitat en un espai pensat per a això.

Podreu participar, sempre que us vingui de gust, de les activitats proposades per les monitores. Procurem que siguin variades: manualitats, jocs, expressió, sensorials... per a infants de diferents edats.

Els infants de 0 a 3 anys caldrà que assisteixin a la Ludoteca acompanyats per una persona adulta que se'n faci responsable. Les famílies amb infants de 0 a 3 anys podran utilitzar tots els espais de la Ludoteca lliurement i participar, sempre que es desitgi, de tot el que s’hi fa en aquell moment

Els dissabtes en família (dissabtes al matí) l'entrada és lliure i gratuïta.
Horari: d'11.30 a 13.30 h

De dilluns a divendres la primera sessió és gratuïta.
Horari: de 17 a 19.30 h
Preu sessió: 8 €/família o un tiquet de l'abonament
Preu abonament 10 sessions: 52 €. És el mateix abonament que s'utilitza per a infants de 3 a 12 anys que assisteixin sense els adults. S'adquireix a El Mirador i el pagament és només amb targeta.

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40