Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Emergència-1 PROCICAT: informació d'interès

Recomanacions per prevenir el Coronavirus

El Departament de Salut de la Generalitat ha activat un canal web que ofereix informació actualitzada sobre el coronavirus. A l’enllaç http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus, així com als mitjans de comunicació i les xarxes socials de l’Ajuntament podreu consultar les mesures generals  recomanades per a la prevenció del coronavirus, així com les informacions que afectin directament el nostre municipi.

Recordeu que si creieu que podeu estar afectats pel coronavirus SARS-CoV-2, heu de trucar al 061 Salut Respon, on us informaran del que heu de fer.

Les principals mesures preventives són:

  • Rentar-se les mans freqüentment (amb aigua i sabó o solucions alcohòliques.
  • Mantenir la distància amb altres persones. Es recomana una distància de seguretat de 2 metres i evitar les aglomeracions, per exemple, a l'hora d'anar a comprar.
  • Tapar-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i rentar-se les mans de seguida.
  • Evitar compartir menjar, estris (coberts, gots, tovallons, mocadors, etc.) i altres objectes sense netejar-los degudament.

Per a més informació, podeu consultar els documents que trobareu a la dreta d’aquesta pàgina i el http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus, on la informació està en revisió permanent.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Més informació

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40