Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Del 20 d'abril al 21 d'abril

Teatre

"Les docents"

Una nova i divertida proposta de la Cia. Alcavot Teatre en què els actors Sergi Gil i Gabi Ruiz es fiquen dins les pells de dos experts en conducta docent per desenvolupar una conferència pràctica divertida i realista.

Aquest vespre som aquí per portar a terme una demostració pràctica de procediment conductual de personal docent i coordinació relacional amb personal no assalariat amb vinculació parentiu-emocional amb els usuaris/beneficiaris del sistema educatiu oficial. En definitiva i resumint, és a dir, concretant: relació de mestres amb famílies.

L'obra és un divertiment al voltant de les relacions entre educadors i famílies d'alumnes. Anècdotes, gags, bromes, caricatures... L'espectacle es va estrenar el passat 19 de novembre i es va reposar al gener, en totes les ocasions va obtenir considerable èxit. Va assolir l'objectiu de divertir el públic. Pràcticament des de l'inici els actors Sergi Gil i Gabi Ruiz van connectar amb els espectadors que van agrair l'esforç actoral amb un seguit de rialles i aplaudiments.

Es poden reservar les entrades per whatsapp al 616439985 o bé comprar-les directament a www.entrapolis.com.

Horari | Dissabte 20, 20.30 h; diumenge 21, 18.30 h

Preu | General, 10 €; majors de 65 anys i menors de 25 anys, 8 €; Socis de l'Alcavot, 6 €

Destinataris | Públic general

Organitza | L’Alcavot Espai Cultural

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

CercadorPeu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40