Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Presentació

Presentació

El Govern Obert és una nova forma de governar que es sustenta en tres pilars bàsics: Transparència, Dades Obertes i Participació.

  • Transparència: Un Govern transparent fomenta i promou la rendició de comptes de l'Administració davant la ciutadania i proporciona informació sobre el que està fent i sobre els seus plans d'actuació.  A través del portal de Transparència l'Ajuntament pública la informació corresponent a l’activitat de d’aquest consistori de manera senzilla i clara, permetent que la ciutadania pugui realitzar un control de l'acció de govern, així com crear valor econòmic o social a partir de les dades públics oferts lliurement per l'Administració. 
  • Dades Obertes: L'obertura de dades públiques implica la publicació d'informació del sector públic en formats que permetin la consulta i / o la seva reutilització per tercers per a la generació de nou valor.
  • Participació: La participació o implicació ciutadana és la incorporació, de forma transparent i ordenada, de les persones i la societat civil a la presa de decisions públiques, per tal d’apoderar-les

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40