Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Altres itineraris naturals

Camí de canyelles
Camí de canyelles

Itinerari pel Puig de la Creu

Quilòmetres: 9,3

Dificultat: fàcil

Senyalitzat: no

Sortim de la font de la plaça Major. Pugem pel carrer General Boadella, la plaça Mestre Gelonch i el carrer Sant Llorenç fins al carrer Canyelles; un cop en aquest carrer, agafem el carreró de la dreta, i caminem entre horts fins trobar una pista forestal més ampla, i marxem cap a l'esquerra. Uns metres més endavant trobarem una cruïlla però nosaltres continuem per la pista principal  uns 100 metres més, per agafar el camí que puja a mà dreta. Arribem a la Font dels Casots. Continuem pel corriol que surt per l'esquerra, tornem a la pista i continuem cap a la dreta.

Arribarem a una cruïlla que porta a Mas Canyelles. Deixem el trencall de l'esquerra i continuem per la pista fins arribar a la  Font dels Gossos. Ens trobarem una altra cruïlla. Deixem la pista i agafem el corriol que puja a la dreta. El seguim deixant petits senders que anem trobant a mà dreta. Topem amb una altra cruïlla i girem pel corriol de l'esquerra. Arribem a la pista i continuem cap a la dreta fins al Puig de la Creu. És recomanable donar la volta a l'ermita i observar l'àmplia panoràmica.

Tornem a marxar pel camí que hem vingut. Caminem només uns metres, fins arribar a un corriol que baixa a mà esquerra, i seguirem les senyals grogues. Arribem a la Font del Gurri. Continuem pel corriol de l'esquerra, que es troba una mica abans d'arribar a la font. Girem a la dreta fins a topar amb una nova cruïlla, on també girarem a la dreta. Aquí deixarem les senyals grogues.

Continuem i, a poc més d'un quilòmetre, arribarem a Can Padró. Continuem recte, pel camí que hi ha entre la bassa i la casa, en direcció a Castellar, arran de camps, i seguint els corriols fresats, que ens portaran fins a la Font del Cosidor. Seguint per aquest camí  arribarem al nucli passant pel costat del Col·legi El Casal. Aquí deixem el camí i agafem la desviació cap a la dreta fins arribar a l'Era d'en Petasques. Baixem pel carrer del Puig de la Creu, continuem escales avall pel carrer del Centre fins a la plaça Major, on hem iniciat el recorregut.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Documents

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40