Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Altres itineraris naturals

Presentació

L’àrea forestal i agrícola de Castellar ocupa un 83% del total de la superfície municipal. És un dels municipis que forma part del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac. A més, compta amb un riu, el Ripoll, que travessa el terme longitudinalment de nord a est i de sud a oest.

Pels amants de l’excursionisme, us recomanem diversos itineraris per conèixer el nostre entorn. Podeu pujar al cim de la Mola, el punt més alt del massís de Sant Llorenç del Munt, de 1.104 metres d’alçada. També podeu anar fins al Puig de la Creu, el cim més alt de Castellar, de 661 metres.

Si el que voleu és conèixer els orígens de Castellar, us podeu apropar fins a Castellar Vell, el Castell de Castellar o el Pont Vell. I a prop d’una àrea d’esplai dins el Parc Natural, hi trobareu l’ermita de la Mare de Déu de les Arenes.

Altres opcions per als qui vulguin seguir altres camins: podeu anar a Can Cadafalc, a l’ermita de Sant Pere Ullastre i Can Casamada, o bé seguir el camí del riu.  En molts d’aquests itineraris, encara trobareu masies habitades, on s’hi poden observar diversitat d’elements ornamentals romànics, gòtics o modernistes.

 

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Més informació

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40