Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Directori

Activitats fitness

ACTIVITATS FITNESS

AERÒBIC. Sessions de combinació i coordinació de moviments enllaçats al ritme de la música, creant una molt atractiva coreografia adaptada a diferents nivells.

STEP. Sessions coreografiades amb música que consisteixen a pujar i baixar d'un esglaó i t'ajudaran a millorar la teva forma física i  coordinació.

AERODANCE. Activitat de treball cardiovascular coreografiada i de ball, adaptada a uns objectius de salut. S'utilitzen diferents estils (funk, hip-hop, ritmes llatins, balls de saló, etc) que s'alternen al llarg de les sessions.

CYCLING. Entrenament dirigit amb bicicletes estàtiques.

FIT KID. Pràctica de diferents modalitats d'activitats fitness amb suport musical: aeròbic, step, salsa, hip-hop, funky, dirigit a nois i noies. Fit kid infantil (7-12 anys) / Fit kid júnior (13-16 anys)

CONDICIONAMENT TOTAL DEL COS (CTC). Mètode integral d'entrenament cardiovascular i muscular combinat amb aeròbic, step i treball de tonificació muscular amb material divers.

CONDICIONAMENT FÍSIC (CF). Sessions de 30 o 55 minuts on s'apliquen els diferents sistemes d'entrenament per millorar la teva forma física.

GLUTIS, ABDOMINALS i CAMES (GAC). Sessions de 30 o 55 minuts, exclusivament per treballar el to muscular dels glutis, abdominals i cames amb acompanyament musical.

POSTURAL PILATES. Treball de col·locació corporal d'exercicis d'estiraments globals i tonificació de la musculatura implicada en el manteniment postural correcte.

EN FORMA. Varietat de sessions adaptades i dirigides a persones grans i/o amb necessitats especials, orientades a la millora de la condició física i de la qualitat de vida.

BODY PUMP. Sessions d'entrenament físic coreografiades mitjançant el treball dirigit amb barres i discos de diferents pes.

FIT IOGA. Activitat no coreografiada on s'utilitzen tècniques d'estirament i relaxació combinades amb exercicis propis del ioga.

BOSU. Activitat dirigida que combina elements cardiovasculars, musculars i de propiocepció. Utilitzant el BOSU com a material de treball faràs una activitat global que abarca totes les àrees funcionals.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40