Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Cooperació

Fons Català de Cooperació al Desenvolupament

L’Ajuntament de Castellar del Vallès és soci del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament des de 1995.

Aquest organisme està format bàsicament per ajuntaments catalans i altres organitzacions i ONG que destinen una part del seu pressupost a finançar accions de Cooperació al Desenvolupament i de Solidaritat amb els pobles dels països més desfavorits.

Gestiona de forma conjunta els recursos econòmics aportats per les institucions i entitats associades. Aquest fet permet d’unificar els criteris d’anàlisi i avaluació dels projectes i disposar d’un equip tècnic d’especialistes que faciliten un seguiment coordinat dels projectes que es financen, superant la dispersió d’esforços, les duplicitats i les limitacions tècniques i econòmiques de molts ajuntaments.

El Fons Català actua també com a instrument de coordinació dels esforços dels ajuntaments catalans en els casos d’actuacions en situació d’emergència. També promou amb les seves actuacions, tant al nostre país com en els països desfavorits, la creació i consolidació d’una societat civil activa i compromesa amb els valors del desenvolupament humà i els drets humans, tot finançant projectes que prioritzen la participació directa de la població beneficiària i donant suport a projectes de sensibilització i educació realitzats per les associacions del nostre país.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40