Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Comerç, mercat i consum

Formacions Un Estiu Enriquit

Des de l’Ajuntament i en el marc del projecte Un Estiu Enriquit vol oferir un suport a les entitats promotores adherides al projecte amb l'organització de tres formacions per a tot el monitoratge vinculades al lleure educatiu.

Totes les formacions es faran de manera virtual a través de la plataforma Zoom i en horari de 19 a 21 h.

Tal i com es descriu a les bases en el punt 6.2 de les bases reguladores i règim de la convocatòria per la participació en el projecte d’activitats Estiu enriquit ... ”Participar a totes les sessions formatives organitzades per l’Ajuntament relacionades amb el projecte (mínim un representant de cada entitat promotora)...”

Un cop finalitzades les sessions de formació es lliurà una certificació a les persones que hagin realitzat els cursos.

Les inscripcions seran del 14 de maig fins al 24 de maig, ambdós inclosos.

TEMÀTICA I DATES

La nostra societat està canviat a un ritme molt ràpid: noves tecnologies, noves maneres de relacionar-nos, sentiment profund de manca de temps... Aquests canvis externs impliquen necessàriament canvis interns, personals. Com mirem el món? Com ens hi relacionem? Què sentim i per què? Com podem adaptar-nos a les situacions que ens porti el nostre dia a dia? S’oferiran recursos i estratègies d’educació emocional i es donaran a conèixer els principals conceptes de l’educació emocional en el marc de la intervenció en el lleure educatiu.

A càrrec de l'Escola Educadors Quiràlia.

  • Coeducació i lleure - dimarts 01/06

Compartirem un marc conceptual que doni contingut i significat a la pràctica en coeducació, amb una perspectiva feminista, antirracista i inspirada en la mirada restaurativa. Experiència d’estar al centre, i d’estar al marge. Eix de gènere i altres eixos de discriminació en l’acompanyament a infants i joves.

 A  càrrec de Fil a l’Agulla.

  • Pràctiques restauratives per a la prevenció i gestió de conflictes en les activitats de lleure - dijous 10/06

La formació té com a objectiu diferenciar els principis d’acció dels enfocaments punitiu i restauratiu per a la prevenció i gestió de conflictes en les activitats de lleure. També ajudarà a identificar pràctiques restauratives per a la prevenció i gestió de conflictes i compartir com utilitzar-les en les activitats de lleure.

A càrrec de Fem Pedagogia.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40