Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Comença un nou curs d’auxiliar d’infermeria en geriatria per a persones en situació d’atur

Dimecres 18 de febrer de 2009

Un total de 24 persones han començat aquesta setmana un curs d’auxiliar de geriatria organitzat pel Departament de Promoció Econòmica i Ocupació (DPEiO) a través d’una subvenció del Pacte per l’Ocupació del Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental.

El curs, que es fa en horari de matí, de 9 a 14 hores, finalitzarà el mes de juliol, i consta d’una part teòrica, que s’impartirà a l’edifici de Cal Botafoc, i d’una part pràctica. En aquest sentit, i com a novetat, les pràctiques a diferents residències s’intercalaran amb les sessions teòriques, de manera que, a partir d’aproximadament el mes d’abril, els alumnes faran tres dies a la setmana de classes teòriques i dos dies de classes pràctiques. Des del DPEiO, a més, s’està valorant la possibilitat que les pràctiques puguin portar-se a terme també a domicilis particulars.

El curs d’auxiliar de geriatria ha tingut enguany un total de 115 sol·licituds. Després d’una sessió d’informació en què es va explicar el temari i l’horari del curs, les sol·licituds van quedar en 75, tot i que al final seran 24 les persones que podran portar-lo a terme, ja que inicialment les places previstes eren una quinzena. Cal assenyalar, a més, que a l’hora de seleccionar els participants definitius al curs, s’han prioritzat aquells inscrits que es trobaven en situació d’atur.

Els alumnes del curs d’ajudant de cuina inicien les pràctiques a diferents restaurants de la comarca

D’altra banda, els alumnes del curs d’ajudant de cuina que va començar el mes d’octubre i que organitza també el DPEiO, subvencionat íntegrament per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, han iniciat avui les pràctiques a diferents establiments de la comarca.

En concret, els alumnes treballaran als restaurants castellarencs Airesol, Can Manel, l’Avenida i Ximató, a l’Obra Social Benèfica, a l’empresa Hostelera Catalana, a la residència Les Orquídees i al CEIP Mestre Pla. De fora de Castellar, els alumnes faran pràctiques a Caldes, al Balneari Broquetes i al restaurant Robert de Nola, a Can Vinyers, de Matadepera, el Mussol i Lossum, de Sant Quirze.

Un cop finalitzin les pràctiques, el dia 13 de març, tornaran a les instal·lacions de cuina ubicades a l’edifici dels Safarejos de la Baixada de Palau, on fins al 27 de març es procedirà a fer les sessions de valoració del curs.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40