Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional del cicle Vine i Camina +60
Imatge promocional del cicle Vine i Camina +60

Les inscripcions a la propera sortida del cicle Vine i Camina +60 es podran fer fins al dimecres 12 de març

Dilluns 10 de març de 2014

En aquesta ocasió, l’itinerari, que es farà dijous 13 de març, portarà els assistents fins a Sant Feliu del Racó

Una sortida que portarà els assistents fins a Sant Feliu del Racó és la propera proposta d’enguany programada per l’Ajuntament en el marc del cicle Vine i Camina +60 adreçat a persones majors de 60 anys.

L’excursió tindrà lloc dijous vinent, dia 13 de març, i recorrerà un itinerari de 5,5 km i dificultat baixa que començarà, com és habitual, a les 9 hores a la plaça del Mercat. El recorregut continuarà pel Brunet, la passera del riu de Can Juliana, San Feliu del Racó, una visita guiada per Mossèn Ramon Villarino a l’ermita de Sant Feliu (que també comptarà amb les explicacions de la historiadora Sílvia Sáiz) i el Juncar, i tornarà a la plaça del Mercat als volts de les 14 hores.

Les inscripcions per prendre part d’aquesta sortida, que s’ha inclòs en la programació d’activitats al voltant del Dia Internacional de les Dones, es poden formalitzar fins al dimecres 12 de març. Per fer-ho, cal adreçar-se a la Regidoria de Gent Gran (c. Portugal, 2D, tel. 93 714 40 40) entre les 10 i les 12 hores. En aquesta ocasió, la sortida serà gratuïta.

El cicle Vine i Camina +60, un seguit de caminades planeres, guiades i comentades, que s’organitza amb l’objectiu de promoure l’excursionisme i les relacions amb els altres i la natura, té lloc a Castellar des del curs 2008-2009. Les caminades tenen per objectiu promoure l’excursionisme, les relacions amb els altres i la natura, i permetran als assistents conèixer l’entorn natural i cultural de Castellar del Vallès.

La següent sortida del cicle s’ha programat dijous 10 d’abril, i consistirà en un circuit per la Torre Marimon de Caldes de Montbui.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40