Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de la Diada de Sant Josep 2014
Imatge promocional de la Diada de Sant Josep 2014

Més de 50 parades participaran dimecres a la Fira de Sant Josep de Castellar del Vallès

Dimecres 12 de març de 2014

Un total de 54 parades vingudes d’arreu de Catalunya s’instal·laran a la plaça d’El Mirador el proper dimecres, 19 de març, per oferir els seus productes en el marc de la Fira d’aliments artesanals que cada any es porta a terme amb motiu de la festivitat local de Sant Josep.

Enguany el nombre de parades és inferior al d’altres edicions, “ja que s’ha volgut fer una selecció de totes les sol·licituds rebudes per tal de donar preferència i, per tant, protagonisme, als productes artesans i ecològics”, segons ha explicat la regidora de Cultura, Pepa Martínez. Així, entre els productes que es podran trobar en el marc de la fira hi ha embotits, formatges, vins i caves, pastisseria, llegums, pa, coca o llaminadures. El llistat la totalitat de parades que s’instal·laran a la fira es pot trobar al web municipal, a l'enllaç que apareix a la part superior d'aquesta mateixa pàgina.

Les activitats de la Fira de Sant Josep, que estarà oberta matí i tarda, inclouran també repartiment de coca a la plaça del Mercat, a les 10.30 hores, gentilesa de les pastisseries Andreví, Villaró, Muntada i Domènec, i dels forns Sant Jordi, Viñas, Grané i O’Pan. Com és habitual, a les 17.30 hores es podrà gaudir a la plaça Major d’una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell.

Com a novetat, també s’ha programat un taller de xocolata, ofert per la Pastisseria Rodella, i un taller d’experimentació amb aliments a càrrec de l’Espai Familiar Pam i Pipa. A més, entre les curiositats que s’hi podran trobar hi ha un molí de pedra per fer farina, de Can Mallorquí.

José Corbacho presenta l’espectacle Corbacho 5G a l’Auditori

Les activitats de Sant Josep es completaran amb la representació de l’espectacle Corbacho 5G, de José Corbacho, que tindrà lloc a l’Auditori a les 19 hores.

Corbacho avança el 4G per la dreta, es descarrega el firmware a la velocitat de la llum i, després d’una instal·lació d’èxit, converteix el seu "one man show" Corbacho 3G en Corbacho 5G.

José Corbacho aprofita les noves tecnologies en el seu espectacle com a excusa, així com les xarxes socials i la velocitat amb què es mou tot per riure’s de tot i de tothom. Els espectadors jugaran un paper molt important en el contingut de l’espectacle, interaccionant i participant-hi directament.

Les persones interessades a assistir a l’espectacle, poden reservar fins a quatre entrades omplint el formulari que s’ha habilitat al web municipal. El preu per entrada general, que s’haurà d’abonar el dia de la funció, és de 10 euros. Els joves fins a 25 anys, les persones majors de 65 anys i les que posseeixin els carnets de la Xarxa de Biblioteques o del Voluntariat per la llengua hauran de pagar 7,5 euros. Les reserves en línia es poden fer fins a les 23.59 hores del dimarts 18 de març.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40