Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Durant la trobada es donaran a conèixer els resultats de diversos treballs sobre el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac realitzats els darrers anys.
Durant la trobada es donaran a conèixer els resultats de diversos treballs sobre el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac realitzats els darrers anys.

El Mirador acollirà la setmana vinent la IX Trobada d’Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i L’Obac

Dimarts 14 de novembre de 2017

L’edifici d’El Mirador acollirà els propers 21 i 22 de novembre la IX Trobada d’Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i L’Obac, una proposta que organitza la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament, on es donen a conèixer els resultats de diversos treballs sobre l’espai natural realitzats els darrers anys.

Aquestes trobades tenen per objectiu posar de manifest l’interès que hi ha des de diferents àmbits de la ciència en el coneixement i la divulgació del Parc. Per fer-ho, s’han programat prop d’una quarantena de presentacions que pretenen contribuir a la discussió i debat per tal d’ajudar a consolidar la figura del Parc. Totes les comunicacions que s’exposaran formaran part també d’una publicació que editarà la Diputació de Barcelona.

La trobada, que s’obrirà dimarts amb la presència de l’alcalde de la vila, Ignasi Giménez, i del diputat delegat d’Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent, comptarà amb la participació d’investigadors, membres d’entitats i particulars, que presentaran treballs sobre gestió del Parc, ús públic i educació ambiental, història, ecologia, fauna i flora.

L’edició d’enguany tindrà lloc dimarts, de 9 a 13.45 hores i de 16 a 18 hores, i dimecres, de 9.30 a 14 hores. Aquesta serà la novena edició de la iniciativa, que va començar l’any 1987 a Matadepera i que des de llavors se celebra cada quatre anys.

Podeu consultar el programa complet de la IX Trobada d’Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l’Obac clicant aquí.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40