Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les sol·licituds es podran fer entre el 15 de juny i el 30 de novembre.
Les sol·licituds es podran fer entre el 15 de juny i el 30 de novembre.

L’Ajuntament impulsa una línia d’ajuts per finançar auditories energètiques en habitatges particulars

Dimecres 6 de juny de 2018

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha obert una línia d’ajuts per al finançament d’auditories energètiques en habitatges particulars. La Junta de Govern Local va aprovar ahir les bases que regulen l’atorgament d’aquestes subvencions per a aquest 2018. Segons s’estableix, la ciutadania podrà sol·licitar-les entre el 15 de juny i el 30 de novembre.

La iniciativa és oberta a totes aquelles persones que siguin propietàries d’immobles construïts abans de 1975, amb cèdula d’habitabilitat vigent i destinats a residència habitual permanent. Entre altres requisits, els habitatges no hauran pogut ser objecte de reforma integral després de 1975.

Les auditories energètiques són una eina que permet identificar les adaptacions necessàries per reduir la despesa energètica i la petjada ecològica de l’immoble. Així doncs, el resultat de l’auditoria inclou accions orientades a fomentar l’eficiència energètica i reduir els consums de subministraments, mitjançant mesures com poden ser l’aïllament exterior o impulsar la generació d’energia solar.

L’Ajuntament, que finançarà el 100% del cost de cada estudi, ha destinat al pressupost de 2018 un total de 10.000 euros per a aquests ajuts, la qual cosa possibilitarà la realització d’un centenar d’auditories. Les sol·licituds seran valorades per ordre d’arribada al registre de l’Ajuntament i, en cas de ser admeses, seran tramitades fins a l’esgotament de la partida pressupostària.

Les auditories seran realitzades per un servei professional contractat pel consistori.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40